Atunci cand folosesti telefonul, nu uita sa il si protejezi corect. Alege doar huse compatibile, asa cum sunt spre exemplu huse Oppo pentru o buna protectie.

Cardboard Camera pentru Android

Cardboard Camera aduce toate fotografiile tale la viata, captand panorame la 360°. Manevrarea este explicata simplu in timpul primei utilizari.

Pe langa imagine, aplicatia inregistreaza mediul de sunet si reproduce intregul in 3D pentru cei care au o casca de realitate virtuala compatibila cu un smartphone. Rezultatul este captivant, atat pentru cei care isi retraiesc amintirile, cat si pentru cei care le descopera.

Camera MX

Camera MX umple efectiv golurile din aplicatia foto nativa a dispozitivului vostru Android. Pachetul sau este potrivit pentru fotografi amatori care se bucura de o colectie de filtre si efecte vizuale substantiale. Modul Live Shot asigura ca fotografia perfecta este capturata prin inregistrarea secundelor inainte de captura.

Cateva aplicatii de baza pentru navigarea web pe mobil

Pentru ca fiecare propriile sale obiceiuri pe internet. Practici pe care le puteti gasi pe dispozitivul vostru Android alegand browserul care se potriveste cel mai bine utilizarilor voastre web.

Disponibil pe smartphone-uri si tablete, Chrome, Firefox si Firefox Lite au caracteristicile emblematice ale aplicatiilor desktop de pe mobil. Conexiune la contul vostru de utilizator sincronizeaza automat datele legate de profilul tau.  Veti gasi toate favoritele, istoricele, parolele, formularele si file-urile recent inchise. Cateva dintre optiunile principale:

  • Google Chrome pentru Android (gratuit)
  • Mozilla Firefox pentru Android (gratuit)
  • Firefox Lite pentru Android (gratuit)

Opera Mini

O alta varianta, Opera Mini va permite sa depasiti cei doi giganti fara a va sacrifica experienta de navigare. La fel ca concurentii sai, aplicatia ofera sincronizarea profilurilor de utilizator. Adevaratul sau avantaj consta in modul sau Turbo care accelereaza incarcarea paginilor web pe care le vizitati datorita comprimarii datelor solicitarilor voastre.

Snapchat

Snapchat, vedeta retelelor sociale in randul adolescentilor si tinerilor adulti, va permite sa trimiteti texte, fotografii si videoclipuri persoanelor de contact. Particularitatea lui? Natura efemera a continutului partajat care se autodistruge odata deschis de interlocutorul tau.

WhatsApp

Preferate de mult ca mijloc de schimb textual, SMS-urile lasa treptat locul serviciilor de mesagerie instantanee. WhatsApp este exemplul perfect. Aplicatia gestioneaza conversatiile private si de grup.

Partajarea fisierelor este eficienta, iar suportul pentru apeluri audio face posibila ajungerea la contacte prin intermediul retelei de Internet. Toate schimburile sunt criptate end-to-end.

Skype si Skype Lite

Putin mai putin folosite dar foarte mult in mintea internautilor, Skype si Skype Lite ofera servicii similare cu cele ale WhatsApp. Contine toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a schimba mesaje text intre doua persoane sau intr-o conversatie de grup.

Apelurile audio si video trec prin Internet. Aveti grija, asadar, sa beneficiati de un pachet suficient. In caz contrar, nu uitati sa va conectati la Wi-Fi.

Messenger

Nu uita Messenger, un serviciu de mesagerie instantanee prin care comunici cu toate contactele tale de pe Facebook. Mai usoara, aplicatia Messenger Lite isi gaseste tinta printre posesorii de smartphone-uri vechi. In ambele cazuri, faci schimb de text, fotografii, videoclipuri si link-uri cu unul sau mai multi interlocutori de grup.

Discord

Jucatorii se intalnesc pe Discord. Pe langa mesajele text instantanee, platforma are un modul de chat vocal care iti permite sa ramai in contact cu colegii tai de joc in orice situatie. De pe dispozitivul mobil, gestionati-va invitatiile, raspundeti la mesaje private, participati la discutii de grup si dezvoltati strategii pentru urmatoarele jocuri.