Cati dintre noi sunt suficient de „norocosi” sa detina o multime de bunuri fara spatiu pentru a le depozita pe toate? Dupa cum se dovedeste, suntem destul de multi. Avand atatea lucruri de depozitat si de ingrijit, uneori, cea mai buna modalitate de a face fata celor mai pretuite bunuri ale noastre este sa le depozitam. Dar sunt boxele de depozitare abordarea potrivita pentru tine?

Iata cateva avantaje principale ale inchirierii boxelor de depozitare pentru obiectele tale de valoare pentru a te ajuta sa te organizezi.

  1. Protectie impotriva daunelor mediului

Cand nu mai avem spatiu in casa, avem tendinta de a umple oriunde putem cu lucruri folositoare, dar si nefolositoare, de la dulapuri pana la alte obiecte. In acest caz, probabil vei vrea sa iti depozitezi lucrurile in beci.

Bunurile noastre sunt cele mai expuse riscului in aceste spatii intunecate, reci si umede. Pentru obiectele noastre de valoare, climatul in care sunt depozitate este la fel de important.

Cand vine vorba de boxe pentru depozitare, acestea sunt uscate, ceea ce asigura o clima controlata si previne deteriorarea, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji cu privire la condensul care iti afecteaza articolele.

  1. Mai mult spatiu pentru stocare

Cand vine vorba de stocare, uneori ne luptam pentru a decide ce articole vrem sa ascundem si pe care vrem sa le pastram la vedere. Nu intotdeauna facem cea mai buna treaba in a mentine lucrurile organizate.

Ascundem adesea lucrurile de care nu avem nevoie sau pentru ca ocupa prea mult spatiu. Dar cand in cele din urma ramai fara spatiu de „ascundere”, singurele optiuni rezonabile sunt o sortare completa sau o boxa de depozitare.

Poti inchiria o boxa care are exact dimensiunea de care ai nevoie pentru spatiul de depozitare. Folosirea unei boxe de depozitare pentru unele dintre lucrurile „ascunse” poate elibera spatiu in casa pentru articole mai importante.

De asemenea, iti imbunatateste capacitatea de a-ti organiza mai bine lucrurile, facand lucrurile mai usor de gasit si eliberand acea ora pe zi pentru ceva mai util.

  1. Securitate suplimentara impotriva furtului

Daca ai o multime de bunuri de valoare de care sa iti faci griji, casa ta ar putea fi fortareata ta, dar nu este intotdeauna cea mai buna idee sa pastrezi totul intr-un singur loc.

Cu o unitate de depozitare, poti elimina acest risc. Unitatile de depozitare au mai multe etape de protectie, cum ar fi incuietorile securizate.

Majoritatea unitatilor se afla in ansambluri sau cladiri securizate cu acces securizat pentru a-ti oferi o liniste suplimentara.

  1. Cost eficient

Un avantaj urias al inchirierii unei boxe de depozitare este flexibilitatea costului. Platesti doar pentru spatiul de stocare de care ai nevoie si doar atata timp cat ai nevoie, asa ca preocuparile legate de costul unitatii de depozitare nu ar trebui sa existe! Daca te afli in miscare in cea mai mare parte sau locuiesti in locuinte temporare, ar putea fi mai ieftin sa depozitezi articolele intr-o boxa de depozitare, decat sa le transporti.

De ce tot mai multe persoane inchiriaza boxe de depozitare?

Este mult mai usor pentru oameni sa petreaca mai mult timp calatorind in aceste zile. Calatorii frecventi tind sa-si petreaca mare parte din timpul in miscare, ceea ce face esential sa gaseasca un loc in care sa-si pastreze cele mai esentiale bunuri. De asemenea, calatorii tind sa gaseasca cazare pe termen scurt in timp ce se muta, ceea ce poate face ca pastrarea obiectelor de valoare sa fie un curs nepractic. Exista mai multe optiuni pentru calatorii pe termen lung, dar gandeste-te sa investesti intr-o unitate de depozitare pentru a pastra articolele de care nu ai nevoie pentru calatoriile tale.

Auto-depozitarea ofera spatiu si protectie pentru a va depozita in siguranta obiectele de valoare pana cand va intoarceti. Cand faceti aranjamentele, puteti, de asemenea, sa negociati un contract pentru a stoca acele articole pentru o perioada convenabila de timp.

Majoritatea birourilor au nevoie de mult spatiu de stocare pentru documente legate de afaceri (de exemplu, documente, arhive si inregistrari de inventar). Toate acestea pot ocupa destul de mult spatiu; auto-depozitarea poate fi o optiune mai economica decat inchirierea unei proprietati mai mari pentru a stoca documentele de afaceri esentiale. Unitatile de depozitare au, de obicei, controlul mediului si al climatizarii pentru a va pastra documentatia si a le pastra curate atunci cand aveti nevoie de ele. Facilitati de auto-stocare reputate ofera, de asemenea, securitate de calitate pentru protectie suplimentara.

Vara inseamna vacanta de vara, ceea ce inseamna ca studentii au destul timp pentru a merge acasa pentru o vreme. Pana cand isi dau seama ca au prea multe lucruri de depozitat acasa, cu atat mai putin sa duca acolo. Elevii tind sa adune lucruri in timp ce sunt la scoala, pana la urma. O solutie pe care o folosesc multi studenti este sa inchirieze o unitate de depozitare pe timpul verii, pentru a-si pastra lucrurile pana in septembrie sau sa-si ia un an paus pentru a vedea lumea inainte de a intra in forta de munca.