Exista o multime de aplicatii disponibile pentru descarcare atat in ​​Google Play Store pentru telefoane Android, cat si in iTunes App Store pentru telefoane iPhone. Cand cautati cele mai bune aplicatii pentru instrumente muzicale, optiunile sunt foarte interesante, asa ca va invitam sa parcurgeti acest articol pana la final, pentru a descoperi cateva asemenea aplicatii ideale pentru telefoane iPhone si telefoane Android.

  1. Ultimate Guitar

Prima aplicatie de instrument muzical pe care trebuie sa o verificati este aplicatia Ultimate Guitar. Disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android, aceasta aplicatie va ofera acces la un catalog mare de optiuni de muzica, cum ar fi chitara, acorduri ukulele, versuri si file, la confortul smartphone-ului.

Urmariti si explorati peste 800.000 de melodii si utilizati functiile disponibile pentru a edita versuri, file si acorduri pentru a se potrivi cerintelor dvs. In functie de zonele pe care trebuie sa le imbunatatiti cel mai mult, Ultimate Guitar este exact ceea ce aveti nevoie pentru a face acest lucru.

  1. FL Studio Mobile

In continuare in lista noastra, avem FL Studio Mobile. O aplicatie foarte avansata, disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS. FL Studio Mobile va permite sa inregistrati, sa editati si sa redati melodii complete pe gustul dvs. Daca invatati cum sa fiti DJ, aceasta aplicatie ar putea fi cea mai buna alegere.

Va permite sa adaugati efecte speciale la melodii complete, cum ar fi ajustari de volum, bass, filtre, intarzieri si fazer. Utilizati caracteristicile disponibile, cum ar fi egalizatoarele grafice, distorsiune, flanger si egalizator parametric, printre altele. Daca cautati o aplicatie bogata in functii care nu va va dezamagi, nu ezitati sa descarcati FL Studio Mobile.

  1. Metronome

O alta aplicatie care functioneaza foarte bine pentru pasionatii de muzica este aplicatia Metronome. Dispunand de o interfata completa cu un singur ecran, aplicatia Metronome utilizeaza lumini LED intermitente pentru a crea ritmuri complexe. Aceasta aplicatie va ofera 6 modele ritmice de utilizat, 3 seturi de sunet si suport multi-tasking pentru o experienta mai exclusiva.

  1. Metronome

In primul rand, a fost aplicatia Metronome si acum este aplicatia Pro Metronome. Aceasta aplicatie este una dintre cele mai puternice aplicatii de instrumente muzicale care va permite sa va personalizati abilitatile de exersare a muzicii pentru a atinge nivelurile dorite. Cu aceasta aplicatie, puteti modifica cu usurinta sunetele de batai, ascensiunile, volumul, ritmul; puteti accesa setarile poliritmice si puteti crea tipare complexe. Puteti utiliza vibratii sau blituri LED pentru a obtine ritmurile potrivite in timpul antrenamentului.

  1. Simply Piano

Daca sunteti pianist si cautati cea mai buna aplicatie care va va ajuta sa va avansati abilitatile, Simply Piano ar putea fi aplicatia perfecta. Cu aceasta aplicatie, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti pur si simplu smartphone-ul pe acustic si sa incepeti sa cantati la pian.

Aplicatia va recunoaste automat melodiile si va oferi feedback cu privire la modul in care va descurcati. Indiferent daca sunteti profesionist sau incepator, Simply Piano este o aplicatie care va va duce experienta muzicala la un nou nivel.

  1. Yousician

Similar Simply Piano, aplicatia Yousician functioneaza ascultand melodiile dvs. atunci cand cantati instrumentele muzicale preferate, apoi va ofera feedback in functie de performanta dvs.

Indiferent daca alegeti sa cantati la chitara, pian, ukulele, aceasta aplicatie va va oferi un tutorial pas cu pas prin curs, care va va ajuta sa va imbunatatiti in fiecare domeniu. Data viitoare cand cautati o aplicatie utila pentru muzica, nu pierdeti descarcarea Yousician.

  1. iBone

In continuare, in lista noastra cu cele mai bune aplicatii, avem aplicatia iBone. Disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS, aceasta aplicatie va permite sa jucati adevaratul trombon chiar la confortul smartphone-ului. Cu aceasta aplicatie, puteti reda trombonul oriunde in orice moment.