In fiecare zi suntem expusi la nenumarate boli sau accidente, care ne pun in pericol sanatatea, precum si mostenirea.

Asigurarea de sanatate este cea mai buna modalitate de a ramane calm impotriva posibilelor cheltuieli in tratarea bolilor, precum si de a putea evita listele lungi de asteptare. Ele sunt, de asemenea, o metoda capabila sa consolideze economia utilizatorilor si a familiilor in raport cu preturile ingrijirii private. Fara indoiala, este una dintre cele mai bune investitii care pot fi facute la orice varsta, astfel incat sa nu ar trebui sa o considerati o cheltuiala inutila. Vezi detalii pe  siteul Asigurari de Sanatate.ro.

Exista o multime de motive pentru care ar trebui sa incheiati o asigurare de sanatate, cu toate acestea, cel mai important este ca societatea de asigurari garanteaza asiguratului platile medicale care apar in caz de boala, accident sau in timpul unei consultari cu medicul.

La incheierea asigurarilor de sanatate, asiguratii vor avea urmatoarele beneficii:

  • grija de economia ta si de cea a familiei tale impotriva evenimentelor neprevazute care pot fi generate de o anumita ingrijire medicala, fie ca este vorba de o urgenta sau in cazul in care contractezi o boala.
  • Asiguratii nu vor trebui sa se inscrie pentru o lista lunga de asteptare pentru a fi vazuti la un centru de sanatate, deoarece consultatia este imediata.
  • Asigurarea are o masa medicala larga si variata, care permite pacientului sa aleaga profesionistul pe care si-l doreste in functie de problemele de sanatate pe care le prezinta.
  • In cazul in care pacientul necesita o spitalizare, va fi posibil sa aveti o singura camera, care sa ofere o mai mare liniste si toate serviciile cerute de asigurat.
  • Orele si disponibilitatea medicilor sunt foarte largi, oferind astfel pacientului posibilitatea de a solicita programari fara a-si modifica sarcinile zilnice.

Daca va ganditi sa incheiati o asigurare de sanatate, amintiti-va ca este foarte important sa cunoasteti in detaliu toate acoperirile si excluderile, cititi cu liniste toate specificatiile si conditiile. De asemenea, este foarte util sa cautati marturii sau recomandari de la familie sau prieteni care au contractat o asigurare pentru a va oferi o idee mai buna prin experienta lor.

Asigurarea de sanatate pentru acoperire internationala

Existenta acoperirii internationale ne ofera linistea de a sti ca putem accesa cel mai bun medicament posibil oriunde ne-am afla.

Asigurarea dumneavoastra de sanatate pentru tratamente medicale de ultima generatie.

Avand in vedere caracteristicile acestui tip de asigurare, accesul la cea mai avansata tehnologie sau la cele mai inovatoare tratamente este o realitate. In plus, putem conta intotdeauna pe cele mai recente optiuni terapeutice si chiar alternative.

Asigurarea de sanatate pentru spitalizare

Din punctul  de vedere al multora este una dintre cheile fundamentale. Posibilitatea de a avea cea mai buna atentie, cel mai personalizat si exclusivist serviciu sau pur si simplu o singura camera, ne ofera o mai mare liniste sufleteasca pentru a face fata momentelor complicate pe care ni le genereaza o spitalizare. Toate solutiile  sunt disponibile pentru pacient.

Principalele cauze de deces, globale

Principalele cauze globale de deces, in ordinea numarului total de vieti pierdute, sunt asociate cu trei subiecte largi: cardiovasculare (boala cardiaca ischemica, accident vascular cerebral), respirator (boala pulmonara obstructiva cronica, infectii ale cailor respiratorii inferioare) si afectiunile neonatale – care includ nasterea. asfixie si traumatisme la nastere, sepsis si infectii neonatale si complicatii la nastere prematura.

Cauzele de deces pot fi grupate in trei categorii: transmisibile (boli infectioase si parazitare si afectiuni materne, perinatale si nutritionale), netransmisibile (cronice) si leziuni.

La nivel global, 7 din cele 10 cauze principale de deces in 2019 au fost boli netransmisibile. Aceste sapte cauze au reprezentat 44% din toate decesele sau 80% din primele 10. Cu toate acestea, toate bolile netransmisibile impreuna au reprezentat 74% din decesele la nivel global in 2019.

Cel mai mare ucigas din lume este boala cardiaca ischemica, responsabila pentru 16% din totalul deceselor din lume. Din 2000, cea mai mare crestere a deceselor a fost cauzata de aceasta boala, crescand cu peste 2 milioane pana la 8,9 milioane de decese in 2019. Accidentul vascular cerebral si boala pulmonara obstructiva cronica sunt a 2-a si a 3-a cauza de deces, responsabile de aproximativ 11% si 6. % din totalul deceselor respectiv.

Infectiile respiratorii inferioare au ramas cea mai mortala boala transmisibila din lume, clasata ca fiind a patra cauza de deces. Cu toate acestea, numarul deceselor a scazut substantial: in 2019 a provocat 2,6 milioane de vieti, cu 460 000 mai putine decat in ​​2000.

Conditiile neonatale sunt pe locul 5. Cu toate acestea, decesele din cauza afectiunilor neonatale sunt una dintre categoriile pentru care scaderea globala a deceselor in cifre absolute a fost cea mai mare in ultimele doua decenii: aceste afectiuni au ucis 2 milioane de nou-nascuti si copii mici in 2019, cu 1,2 milioane mai putini decat in ​​2000.