Cand Bose a introdus Sleepbuds, aveam asteptari mari pentru acel produs, precum si probabil pentru oricine altcineva care avea probleme cu somnul.

Experienta cu primii sleepbuds a fost pe jumatate convingatoare, pur si simplu pentru ca aveau toate acreditarile pentru a-si face temele, adica sa mascheze zgomotul de fond care poate deranja noaptea, dar au avut nevoie de mult timp pentru a se obisnui sa doarma cu o pereche de casti introduse. in urechi.  Asa ca Bose incearca din nou cu casti audio pentru somn Bose SleepBuds 2, profitand de ocazie pentru a imbunatati produsul din alte puncte de vedere.

Cum sunt facute?

Estetic, diferentele fata de primii sleepbuds sunt minime, pana la urma, la un produs atat de mic spatiul de manevra este redus. Carcasa este intotdeauna circulara, cu capacul care se deschide datorita unui mecanism care il gliseaza inapoi pentru a detecta carcasa castilor, cinci LED-uri care indica starea de incarcare a bateriei carcasei si alte doua indicatoare LED care vor spune ne daca castile au fost introduse corect si bateria se incarca.

Un port USB-C pe spate va permite sa incarcati carcasa. Din punct de vedere fizic, castile au aceeasi dimensiune ca primul model, dar sunt mai plate. Diferenta este probabil de putin sub 1 milimetru, dar are sens, mai ales cand apropii urechea de perna.

Bose a precizat ca noile casti audio pentru somn Bose SleepBuds 2 au o antena mai buna, care permite o conexiune mai stabila cu smartphone-ul, si evident o baterie care va evita problemele intalnite la primul model.

Aplicatia este simpla si eficienta

Aplicatia este intotdeauna aceeasi cu prima versiune, imbunatatita din punct de vedere estetic. Interactiunile pe care le ofera se limiteaza la conectarea castilor, verificarea starii bateriei, setarea alarmei si alegerea sunetului pentru redare.

Cum functioneaza?

Sleepbuds nu folosesc Active Noise Reduction pentru a filtra zgomotul extern, iar motivul este simplu: nu ar functiona. Castile ANC folosesc microfoane pentru a detecta sunete si le trimite inapoi la casti pentru a anula undele sonore.

Microfoanele ocupa spatiu si sunt adesea necesare mai multe microfoane pentru a obtine o performanta ANC buna. In plus, aceasta tehnologie necesita energie pentru a functiona, mult mai multa putere decat poate furniza bateria minuscul din interiorul sleepbuds.

Experienta utilizatorului

Una dintre imbunatatiri este carcasa castilor, care ofera acum o insertie mai precisa si o prindere magnetica mai puternica decat prima versiune.

A fost cazul primelor sleepbuds ca nu i-am incadrat perfect in carcasa si am ajuns cu castile descarcate atunci cand a fost nevoie, in timp ce cu sleepbuds 2 nu am avut niciodata probleme. Introducerea in interiorul urechii nu este diferita de prima versiune si asta e bine: se potrivesc usor, este suficienta doar o usoara rotatie pentru a le pozitiona si a ramane nemiscate toata noaptea. In aproximativ o luna de teste, am pierdut o singura casca o singura data.

Autonomie

Sleepbuds 2 ofera pana la zece ore de viata a bateriei, iar carcasa va permite sa le reincarcati de aproximativ trei ori, permitandu-va sa aveti pana la patru nopti de viata a bateriei.