Sunt mai multe tipuri de utilitare care te ajuta sa iti spionezi concurenta online si unul dintre cele mai importante dintre ele este chiar AdSector. Cu siguranta este foarte posibil ca atunci cand il cauti online sa fii putin speriat de pret, insa daca accesezi AdSector group buy vei reusi cu siguranta sa gasesti cel mai interesant pachet.

Vei primi alaturi de AdSector accesul la peste 100 de utilitare SEO extrem de importante pentru succesul afacerii tale. Utilizand filtrele poti sa obtii tot ce ai nevoie despre activitatea concurentilor tai online. Sunt mai multe metode prin care proprietarii de magazine de comert electronic si afiliatii pot sa utilizeze AdSector pentru a vedea cum isi configureaza concurenta campaniile. Acest utilitar ofera exemple importante legate de modul in care sunt configurate campaniile de succes.

Poti sa incerci sa cauti numele concurentului si daca acesta are o campanie publicitara va aparea. De asemenea, numele poate fi cautat si in adresele de tipul URL.

Poti sa cauti tinand cont de orice tip de retea sau in orice tara pentru a vedea ce se intampla in campaniile care par ca au succes online. De asemenea, poti cauta inclusiv pe Shopify si pe alte platforme de comert electronic, in magazinele dedicate unui anumit segment de public si lista poate continua.

Daca ai un magazin pentru comert electronic poti face de asemenea si cautari extrem de avansate. Ppti cauta anunturile care au numar limitat de vizite si pe cele care au fost vizualizate in ultima saptamana atunci cand vrei sa analizezi ultima campanie sau cele mai recente rezultate.

Lupta pe care afiliatii o au utilizand instrumentele de spionaj pentru retelele de socializare este faptul ca anunturile nu sunt filtrate pentru a obtine cele mai relevante rezultate, deoarece aceste instrumente sunt de foarte multe ori aglomerate cu anunturi de la branduri si firme care nu prezinta niciun interes.

In acest sens intervine AdSector care iti permite sa cauti tintand cont de comentariile facute de utilizatori. Aceasta caracteristica este unica si nu a fost vazuta la foarte multe instrumente anterioare de spionaj pentru retelele de socializare. In momentul in care utilitarul este corect folosit va deveni un instrument extrem de puternic.

In calitate de afiliat Casino, care incearca sa gaseasca mereu solutii unice, comentariile nemultumite de pe Facebook sunt foarte importante. Toate aceste anunturi pot fi folosite in ajutorul propriu atunci cand sunt identificate cele corecte si pot fi folosite in campanii.

Poti vedea care sunt anunturile care genereaza feedback negativ si poti de asemenea sa eviti sa folosesti aceste formulari pentru ca firma pe care o reprezinti sa nu primeasca acelasi tip de reactii. Acesta este un exemplu cu cazinouri, insa poate fi extins pentru orice tip de afacere.

Una dintre cele mai importante oferte de afiliere este condusa acum de Grand Mondiale. In momentul in care cauti in AdSector vei gasi foarte multe variante de anunturi ale acestei companii. Dupa ce restrangi cautarea vei descoperi ca toate rezultatele sunt prezentate sub filtre si le poti accesa foarte usor de acolo.