Binance Coin BNB este criptomoneda pentru platforma de schimb de criptomonede Binance. Moneda a fost dezvoltata de fondatorul Binance, Changpen Zhao, ca un activ digital descentralizat pentru a alimenta ecosistemul schimbului. Binance este acum cel mai mare schimb de criptomonede din lume, iar moneda sa nativa are o capitalizare de piata de 4,26 miliarde USD.

Acest articol va analiza tot ce ar trebui sa stiti despre Binance Coin si viitorul sau pe pietele criptomonedelor. Odata ce ati citit articolul, ar trebui sa intelegeti ce este moneda BNB si cum puteti incepe sa o utilizati.

Ce este Binance Coin si de ce a fost creata BNB?

Moneda BNB alimenteaza ecosistemul Binance si este criptomoneda nativa a lantului Binance. Fondatorul Changpeng Zhao a lansat criptomoneda Binance in 2017, dupa o oferta initiala de monede (ICO). ICO a adus peste 15 milioane de dolari si a finantat cheltuielile de pornire.

In cercurile criptomonede, platforma Binance este considerata cel mai bun schimb de schimb la nivel global in ceea ce priveste volumul de tranzactionare si ofera o platforma de tranzactionare pentru peste 150 de criptomonede. Bursa si-a lansat criptomoneda pentru a functiona in tandem, iar pretul monedei BNB pentru un jeton a inceput de la 0,1 USD si de atunci a crescut enorm.

Moneda a fost creata cu intentia de a opera o criptomoneda nativa. Moneda BNB a fost, de asemenea, conceputa pentru a oferi comerciantilor si investitorilor o modalitate alternativa de a plati comisioanele pe care le percepe schimbul. Aceasta moneda digitala are o aprovizionare maxima de 200 de milioane de dolari, ceea ce inseamna ca in cele din urma va depasi Bitcoin in ceea ce priveste aprovizionarea.

Deloc surprinzator, BNB are multe cazuri de utilizare pe blockchain-ul Binance. O astfel de capacitate este ca poate fi folosita pentru a plati o varietate de taxe la schimbul Binance. Unele dintre cheltuielile pe care le puteti folosi Binance Coin pentru a le plati includ taxe de tranzactionare, comisioane de schimb si comisioane de listare.

Pe langa plata taxelor, investitorii si comerciantii pot folosi moneda digitala BNB pentru a investi in anumite oferte ICO recunoscute de schimbul Binance si sa participe la ofertele de schimb initiale (IEO) pe Binance Launchpad.

Cum functioneaza Binance Coin?

Din cele 200 de milioane de monede BNB care au fost extrase initial, 100 de milioane au fost distribuite in timpul ICO, 80 de milioane au finantat proiectul Binance, iar 20 de milioane au fost atribuite investitorilor ingeri. Monedele BNB in sine erau anterior monede ERC20, pana cand Binance a actualizat recent jetonul lansat initial la propriul blockchain principal.

Lantul Binance si lantul inteligent le permit utilizatorilor sa-si construiasca propriile aplicatii descentralizate dApps si active digitale pe un singur blockchain. Ei pot face acest lucru in timp ce profita de performanta de tranzactionare rapida pe care o ofera Binance pe schimbul lor descentralizat (DEX).

Binance cumpara apoi treptat monede BNB si efectueaza arderea jetoanelor pentru a elimina din ce in ce mai multe monede din circulatie pentru a-si creste valoarea in mod continuu. Jumatate din moneda BNB va fi in cele din urma distrusa in acest fel. Lantul Binance foloseste mecanismul de consens bizantin Tendermint tolerant la erori, care implica mai multe noduri pentru validarea, asistenta, difuzarea si accelerarea proceselor pentru a accelera validarile tranzactiilor.

Monedele BNB accepta intregul Binance DEX, permitand emiterea si schimbul de active digitale fara centralizare. Binance a anuntat, de asemenea, ca va introduce miza pentru moneda sa nativa.

Cele 3 puncte cheie de vanzare ale Binance Coin BNB

  1. Tranzactionare la preturi accesibile

Cel mai semnificativ avantaj pe care Binance il are fata de concurenti il reprezinta economiile sale substantiale in ceea ce priveste comisioanele de tranzactionare. Utilizatorii VIP BNB au reduceri si avantaje incredibile atunci cand tranzactioneaza pe bursa Binance. Cand va platiti taxele de tranzactionare, puteti utiliza monede BNB in locul activelor cu care tranzactionati. Utilizatorii care decid sa foloseasca moneda digitala BNB pentru a plati comisioane de tranzactie beneficiaza de o reducere suplimentara de 25% la taxele de tranzactionare aplicabile.

  1. Utilizabilitate online sporita

Moneda BNB are mai multe cazuri de utilizare care fac moneda digitala din ce in ce mai atractiva pentru potentialii comercianti si investitori. Moneda Binance poate fi folosita pentru a plati cheltuielile de calatorie la comerciantii cu amanuntul selectati din Australia, cumparand cadouri virtuale pe o platforma de streaming video live si puteti chiar sa platiti factura cardului de credit crypto.com cu monede BNB. Multe unitati de vanzare cu amanuntul care folosesc dispozitivul XPOS accepta acum aceasta criptomoneda ca forma de plata.

  1. Una dintre cele mai de incredere criptomonede

In ceea ce priveste siguranta, moneda digitala Binance este una dintre cele mai de incredere monede digitale disponibile pe piata criptomonedelor. Acest lucru se datoreaza in parte usurintei sale de operare si limitei mari de retragere de 30.000 USD. Multi investitori si comercianti deopotriva castiga mai multa incredere in moneda BNB datorita problemelor minime de securitate pe care le prezinta blockchain-ul Binance.

Binance Coin merita investitia?

Popularitatea imensa a platformei de schimb Binance datoreaza o parte din succesul sau monedei sale BNB. Lumea devine rapid digitalizata, iar tranzitiile online devin din ce in ce mai evidente in toate industriile.

Multi oameni recunosc adevaratul potential al criptomonedelor, iar investitia in Binance Coin nu face exceptie. Pe masura ce platforma Binance creste, la fel creste si moneda BNB. Acest lucru este consolidat si mai mult de faptul ca infrastructura sa este la fel de robusta ca si alte protocoale de criptomoneda.

Potrivit analizei tehnice ale expertilor, moneda BNB indica o crestere constanta si, ca atare, ar putea fi o optiune excelenta de investitie pe termen lung. Se asteapta ca moneda digitala sa creasca in valoare, cu previziuni pe termen lung plasand moneda intr-o pozitie potential profitabila pentru investitori.

Nu a ajuns la pozitia proeminenta in care se afla acum peste noapte. Aceasta criptomoneda prezinta tranzactii favorabile si o crestere potentiala extraordinara in viitor. In ceea ce priveste volatilitatea, moneda BNB este una dintre monedele mai putin volatile de tranzactionat si, desi acest lucru este pozitiv pentru comercianti, poate fi dificil sa gasesti puncte cheie de intrare si iesire.

Criptomonedele sunt notoriu de volatile, iar pentru cei care nu stiu ce fac, tranzactionarea cu Binance Coin ar putea fi riscanta. Nu exista nimeni care sa va spuna cu certitudine absoluta daca un activ este o investitie buna. Cel mai bun sfat este sa examinati amanuntit criptomoneda care va intereseaza inainte de a lua orice decizie.