Sunt destul de numeroase cazurile in care o pesoana ar putea avea nevoie de asistenta unui avocat, existand numeroase legi si norme care sunt incalcate in fiecare zi sau multe alte conflicte de alta natura, asemeni divorturilor, custodia copiilor, drepturi de autor si tot asa.

Si astfel, o data ce instante ale statului sunt implicate iar doua sau mai multe parti se afla in fata acestoa in conflic, prezenta unui avocat este absolut necesara.

Prin faptul ca abordeaza cu seriozitate, profesionalism si promptitudine fiecare caz, avand o colaborare stransa cu clientii si bazandu-se pe tehnologia actuala, avocatul Ana Anabel Anton este o alegere perfecta pentru cei care doresc sa aiba de partea lor un profesionist in domeniul de Drept.

Ca un intreg, dreptul face referire la rapoartele si relatiile dintre doua sau mai multe entitati, implicand diverse legi, incalcarea sau respectarea acestora, tragerea la raspundere a vinovatilor si stabilirea nevinovatilor, printre altele. Sarcina unui avocat, actionand ca o entitate independenta de stat, este acela de a-si sustine clientul in fata instantelor cu care acesta se afla in conflict.

Printre numeroasele ramuri ale Dreptului ca un intreg gasim si Dreptul Penal. Acesta face referire la un sistem ce reuneste normele juridice penale.

Dreptul Penal prin caracterul sau, in cazul tarii noastre apara suveranitatea, independenta, uitatea si indivizibilitatea statului precum si drepturile si libertatile cetatenilor sai alaturi de intreaga ordine de drept. Toate acestea sunt considerate a fi valori sociale importante, al caror caracter nu trebuie schimbat sau incalcat.

Acest avocat Ploiesti ofera servicii in domeniul dreptului Penal, precum:

  • Asistenta juridica, atat in fata instantelor de judecata cat si in fata organelor de cercetare
  • Reabilitare judecatoreasca
  • Furt, talharie, indelaciune, delapidare, gestiune frauduloasa
  • Infractiuni economice
  • Infractiuni de coruptie
  • Accidente rutiere care s-au produs datorta conducerii sub influenta alcoolului sau a drogurilor

Asemanatoare cu Dreptul Penal sunt si ramuri precum Dreptul Administrativ, Dreptul Constitutional sau Dreptul Civil. Acestea prezinta desigur si caractere distincte, specifice numai in anumite domenii insa si caractere specifice.

In cazul acuzatiilor cu caracter penal, chiar si atunci cand acuzatul este nevinovat, instaltele de judecata sunt mult mai prompte si mai rigide, am putea spune. Si astfel, este nevoie de interventia si sprijinul unui avocat bun, cu experienta, care sa prezinte o pledoarie clara, bine structurata si definita, din care sa reiasa argumente valide in ceea ce priveste nevinovatia clientului acestuia.

Si desi vorbim despre un cabinet avocat Ploesti, asta nu inseamna ca serviciile sale nu pot fi oferite si in alte zone, precum intregul judet Prahova iar daca este cazul, si in alte zone ale tarii. Faptul ca un avocat este inscris in cadrul unui anuit barou nu inseamna ca nu poate desfasura profesia si in alte zone.

Cum scopul dreptului penal este de a para valorile sociale ale poporului si cetatenilor sai precum si a ordinii de drept impotriva criminalitatii si combaterea acesteia, este clar ca un avocat are sarcina de a demonstra inainte de toate ca un client, prin actiunile sale nu a atentat la deteriorarea acestor valori.