Smartphone-urile sunt parte din viata noastra, iar acest lucru este dovedit de faptul ca in viata de zi cu zi, fiecare dintre noi folosim aceste dispozitive acasa, la servici, in mijloacele de transport in comun, si in diferite alte situatii.

Din acest motiv, fiecare persoana isi doreste un smartphone care sa fie capabil sa faca fata tuturor cerintelor, iar foarte multe persoane isi indreapta atentia spre cele mai noi telefoane Huawei in acest caz.

Daca va intrebati de ce isi indreapta din ce in ce mai multe persoane atentia spre aceste smartphone-uri, ei bine, raspunsul este unul cat se poate de simplu: raportul calitate – pret al acestor dispozitive este foarte atractiv.

Unul dintre smartphone-urile de la Huawei care are un raport calitate – pret foarte atractiv pentru utilizatori, este P20 Pro, un dispozitiv cu 2.4GHz + 1.8GHz × 8 (OctaCore) in ceea ce priveste puterea de procesare.

In ceea ce priveste capitolul memorie RAM, dispozitivul sta de-asemenea bine, fiind echipat cu 8 GB, in timp ce spatiul intern de stocare a datelor este de 256 GB. Dispozitivul nu poate fi echipat cu card de memorie, insa cu siguranta la o asa capacitate de stocare a datelor, cardul de memorie ar fi in plus.

In ceea ce priveste camera foto, camera principala a dispozitivului este una cu adevarat impresionanta, de 40 MP, in timp ce camera frontala este de 24 MP. Cu siguranta ori unde si oricand doriti sa faceti fotografii, acest smartphone nu va va dezamagi.

Nici in ceea ce priveste bateria, dispozitivul nu are puncte slabe, dat fiind faptul ca este prevazut cu o baterie de 4000 mAh, care trebuie sa recunoastem ca este o capacitate neobisnuit de mare.

Din acest motiv, in comparatie cu alte telefoane Huawei si nu numai, acest dispozitiv reuseste sa ramana incarcat foarte mult timp, chiar si daca folositi dispozitivul pentru a va uita la filme, pentru a asculta muzica sau pentru a juca cele mai interesante jocuri.

Referitor la dimensiunile dispozitivului, latimea acestuia este de 73.9mm, in timp ce lungimea este de 155mm, grosimea este de 7.8mm, iar greutatea dispozitivului este de 180 g. Cat despre ecran, acesta este de 6.1 inci, si este suficient de mare pentru a va bucura de vizionarea filmelor sau a videoclipurilor preferate, sau pentru a citi cele mai recente stiri.

Asadar, putem spune practic ca acesta este dispozitivul perfect pentru persoanele care au nevoie de un smartphone nou. In continuare am pregatit pe scurt cateva avantaje care reies din cele discutate in randurile de mai sus:

  • Ecranul este foarte mare, deci este perfect pentru vizionarea videoclipurilor sau joaca jocuri.
  • Calitatea ecranului este foarte ridicata, iar imaginile si videoclipurile par clare.
  • Are o durata de viata lunga a bateriei, deci este potrivit pentru vizionarea videoclipurilor sau pentru a juca jocuri pentru o perioada lunga de timp.
  • Are un procesor de inalta calitate, astfel incat sa puteti juca jocuri 3D.
  • Are o camera spate impresionanta, astfel incat sa puteti face fotografii perfecte.
  • Are o camera frontala de inalta calitate, astfel incat sa puteti face selfie-uri clare.

Tinand cont de toate cele discutate, P20 Pro, este unul dintre cele mai bune telefoane Huawei, si cu siguranta unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata, motiv pentru care este indicat sa il luati in considerare cand aveti nevoie de un nou smartphone.