Samsung este fara doar si poate, cel mai renumit producator de smartphone-uri de pe piata, iar majoritatea celor care isi doresc un smartphone Android, se gandesc in primul rand la alegerea unui dispozitiv scos pe piata de catre acest brand.

Pentru utilizatorii care isi doresc un smartphone foarte performant, cu siguranta alegerea unui model din gama Galaxy S, iar aici putem aminti modele precum Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S20 sau Galaxy S20 Plus, reprezinta cele mai bune optiuni.

Exista persoane carora le convine mai mult sa isi indrepte atentia spre telefoane Samsung midrange, iar modelele precum Galaxy A51 sau A71 sunt ideale. De-asemenea, exista si utilizatori care isi doresc dispozitive ceva mai ieftine, si opteaza asadar pentru modele precum Samsung Galaxy J7.

Un telefon Samsung Galaxy J7 poate fi utilizat pentru a socializa cu prietenii virtuali, dar si pentru a asculta muzica, iar pe un display J7 2017 se vede perfect playlist-ul utilizatorilor.

Referitor la acest aspect, puteti descoperi in randurile care urmeaza, cateva exemple de aplicatii pentru ascultarea melodiilor preferate, chiar si fara o conexiune wifi, sau fara activarea datelor mobile. Iata asadar, ce aplicatii puteti folosi!

  1. Google Play Music

Google Play Music este o aplicatie preinstalata in versiunile Android 4.4 sau o versiune ulterioara. Cei care folosesc versiunile sub 4.4 se pot descarca de pe Google Play Store. Aceasta aplicatie va ofera posibilitatea de a asculta muzica preferata chiar si offline si va permite sa stocati muzica accesand contul Google.

Aplicatia este usor de utilizat si functioneaza fara probleme. Cuprinzand categorii precum Artist, Albume, Playlist traditional si Melodii, Google Play Music are widget-uri care va vor permite sa afisati aplicatia pe display J7 2017.

  1. iHeartRadio

iHeartRadio este o aplicatie radio Android gratuita care are peste 850 de posturi de radio si poate functiona atat online cat si offline. Acesta include, de asemenea, AM si FM si acopera o varietate de muzica, inclusiv rap, jazz si country.

iHeartRadio transmite muzica, dar puteti descarca si muzica pe ea. Functia offline este platita, dar poate fi luata in considerare din moment ce vine gratuit si permite utilizarea nelimitata. Aceasta aplicatie reda, de asemenea, muzica de sezon de Craciun etc.

  1. Spotify

Spotify este inca o aplicatie spectaculoasa care nu are nevoie de Wi-Fi sau internet. Este format din peste 50 de milioane de piese ale unor artisti de muzica legendari. Spotify este o aplicatie de muzica in streaming, dar daca cumparati versiunea profesionala a aplicatiei, puteti descarca melodii pentru a asculta offline.

  1. Pandora

Una dintre cele mai cunoscute aplicatii de streaming de muzica de pe internet, Pandora are o lista substantiala de piese muzicale. Usor de navigat, aceasta aplicatie de muzica ofera de asemenea, functii suplimentare, precum ceasul cu alarma, care va va permite sa va treziti cu muzica preferata.

Aplicatia isi actualizeaza constant colectia cu cea mai recenta muzica. De asemenea, puteti cauta un anumit artist sau melodie si va va directiona catre un post de radio cu muzica din acel gen.

  1. SoundCloud

Daca sunteti in cautarea unei colectii de muzica uriasa, aceasta aplicatie este cea mai potrivita cu siguranta pentru dvs. Cea mai buna parte a aplicatiei este aceea care va permite sa incarcati propriile dvs. piese.

Aceasta aplicatie este o amalgamare perfecta de streaming de muzica si social media. SoundCloud va permite sa cautati muzica veche, dar si noua. Pentru a utiliza acest lucru, pur si simplu conectati-va si urmariti melodiile preferate.

Puteti, de asemenea, sa comentati anumite melodii si sa interactionati cu artisti si sa stiti despre muzica lor preferata. Deoarece oricine isi poate incarca muzica pe SoundCloud, artistii in devenire sunt de asemenea, usor de gasit aici.