Atunci cand se ia decizia finala de a cumpara un apartament in orice zona a orasului, este destul de dificil sa alegi intre o oferta atat de mare si diferitele zone ale orasului.

De asemenea, ar trebui sa decizi daca sa cauti numai apartamente de vanzare sau daca sa extinzi cautarea unei case de vanzare si anume ca luarea deciziei de a alege un apartament poate fi o sarcina mult mai interesanta si mai simpla – Blocuri noi Craiova.

Prima dezbatere care apare este tocmai aceasta, daca ar trebui sa alegi o casa sau un apartament, dar adevarul este ca apartamentele castiga detasat de departe, batalia avand un numar bun de beneficii si avantaje fata de case.

Avantaje

Siguranta

Sa locuiesti intr-un apartament e mult mai sigur decat sa locuiesti intr-o casa. Furtul tinde sa fie mai constant in case. Acest lucru se datoreaza faptului ca este mult mai dificil sa intri intr-un apartament inconjurat de vecini care ar putea auzi ce se intampla, dar acest lucru se datoreaza si faptului ca cladirile au de obicei un agent de paza sau portari.

Locuiesti chiar in oras.

Apartamentele sunt de obicei situate in cele mai centrale locuri ale oraselor, prin urmare sunt mai aproape de birouri, centru de lucru, zone comerciale, universitati, scoli etc. Acest lucru evita sa conduci masina in orice moment pentru a satisface orice nevoie, zonele centrale ale orasului tind sa aiba o disponibilitate mai buna a optiunilor de transport public.

Cele mai bune facilitati la cel mai bun pret

In cladirile de apartamente, exista, de obicei, servicii de aceeasi calitate care pot fi gasite intr-o casa. Daca a avea o casa cu o gradina frumoasa si piscina poate fi ceva foarte atractiv, in cladirile de apartamente este, de asemenea, posibil sa gasesti zone mai comune, cum ar fi sali de sport, piscine, acoperisuri cu gradini frumoase, garaje auto si terenuri pentru a practica diferite sporturi. Toate acestea pot fi luate la un pret mult mai mic decat casele.

Care sunt cei mai importanti factori de luat in considerare atunci cand cumperi un apartament?

Avantajele cumpararii unui apartament sunt deja cunoscute. Cand stii ce sa iei in considerare atunci cand cumperi un apartament.

Fa o comparatie cu celelalte preturi din zona

In ceea ce priveste pretul apartamentului, este oarecum dificil sa oferi sfaturi precise, acest lucru se datoreaza faptului ca va depinde de suma pe care fiecare cumparator este dispus sa o plateasca. Toata lumea are o suma de investitii diferite in minte.

Situatia in ceea ce priveste transportul public

Inainte de a cumpara un apartament este cu adevarat esential sa cunosti zona, drumurile in si in afara sau situatia transportului public in locul in cauza. Acest lucru va depinde daca ai propria masina sau daca trebuie sa ai acces la un serviciu bun de transport public.

Calitatea constructiei

Fara indoiala, cunoasterea apartamentului si verificarea faptului ca starea acestuia este in stare optima este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand decizi daca sa cumperi sau nu o anumita proprietate.

Camera pentru a creste

Acest lucru este strans legat de factorul teren. Pe masura ce o familie creste, iti poti creste si casa. Puteti dobori pereti si puteti adauga un plus. Puteti construi o punte in curtea din spate. In unele zone mai putin suburbane, puteti chiar sa construiti o pensiune pe proprietate. Nu poti face nimic din asta cu un apartament si, cu siguranta, nu cu un apartament.

O casa se potriveste mai bine schimbarilor de viata

Printre toate aspectele vietii controlate de un HOA, acestia pot chiar controla ceea ce faceti pentru a trai si cu cine locuiti. De exemplu, daca doriti sa incepeti o afacere cu instalatii sanitare, o puteti face adesea dintr-o casa. Nu o puteti face niciodata dintr-un apartament sau apartament.

Acelasi lucru este valabil si in cazul amenajarilor de locuit. Condominile au limite specifice cu privire la cine si cati oameni pot trai intr-o unitate. Daca sora si cumnatul tau, si cei doi copii ai lor, au nevoie de un loc unde sa locuiasca o vreme, poti sa-i poti trai in casa ta. Este posibil ca un apartament sau un apartament sa aiba restrictii care ar impiedica aranjamentul respectiv.

Literal vorbind, un apartament poate fi o vanzare dificila pe o piata imobiliara proasta. Asta pentru ca, in cea mai mare parte, un apartament este o casa de schimb. Sunt genul de proprietati pe care oamenii le cumpara doar pe cele mai robuste piete. Dar casele decomandate de pe terenuri private tind sa fie mai lichide in toate tipurile de piete.

Exista si factorul de individualitate. Fiecare casa este unica, mai ales dupa ce a fost personalizata de proprietarii sai. Exista o probabilitate mai mare sa atraga cumparatori anumiti. Condosele, pe de alta parte, sunt uniforme.

Sunt atat de asemanatoare incat o unitate nu se distinge neaparat de restul. Daca exista o multime de unitati de vanzare intr-un cartier de apartamente, ar putea dura un an sau mai mult pentru a va vinde unitatea. Acesta este un motiv major pentru care condominile sunt adesea convertite in inchirieri.