Astazi exista multe accesorii interesante pentru a completa telefonul nostru mobil. Accesorii care ne ajuta sa avem mai multa autonomie, sa avem mai multa memorie de stocare, sa economisim timp si, in multe cazuri, sa ne facem viata mai confortabila. Tozmobile.ro este locul din care poti cumpara telefonul dorit.

Prin urmare, astazi dorim sa colectam accesoriile esentiale de pe smartphone-ul dvs., cele care pot fi foarte utile in orice moment. In aceasta lista, veti gasi suplimente de tot felul si compatibile cu marea majoritate a telefoanelor Android de pe piata. Sa aflam !

Baterie externa

Unele accesorii care pentru multi sunt deja obligatorii de fiecare data cand pleaca de acasa sunt baterii externe sau banci de alimentare. Cu ele, in functie de capacitate, ne putem reincarca telefonul, precum si orice dispozitiv cu conexiune USB o data sau de mai multe ori. Aceasta este recomandarea noastra:

Unitate flash USB micro-USB

Multi utilizatori sunt limitati de spatiul de stocare intern al telefonului. Daca va aflati in aceasta situatie, atunci aveti nevoie de un pendrive cu conexiune Micro-USB. Acestea sunt mici memorii flash care pot fi conectate direct la telefonul nostru – acest lucru trebuie sa accepte OTG–, in timp ce la celalalt capat au conexiunea USB pentru a se conecta la computer, televizor sau oriunde. Un accesoriu cu adevarat confortabil, in care puteti transporta tot acel continut care nu se potriveste in memoria smartphone-ului dvs.

Carduri microSD

Si apropo de memorie, nu poti sa ratezi in telefon – daca are slotul corespunzator – un card microSD pentru a extinde spatiul de stocare. In zilele noastre putem gasi carduri de mare capacitate la un pret foarte bun si, de asemenea, cu viteze foarte mari de scriere si citire, ceva de luat in considerare mai ales daca vom economisi continut foarte greu, cum ar fi filme sau videoclipuri la rezolutie inalta.

Cabluri MHL (adaptor HDMI)

Conexiunea Micro-USB a multora dintre smartphone-urile de astazi accepta tehnologia MHL (mobile high-definition link), cu care printr-un cablu adaptor si prin HDMI, este posibil sa transmiteti semnalul video al smartphone-ului si sa il urmariti pe un televizor sau pe un monitor.

Fara indoiala, un accesoriu care ne ofera multe posibilitati atat la nivel de divertisment, cum ar fi posibilitatea de a viziona filme pe care le avem pe mobil sau chiar de a juca pe marele ecran sau, de asemenea, la nivel profesional, pentru a lucra mai confortabil cu documente, pentru a face prezentari etc.

Tag-uri NFC

Daca telefonul nostru are un cip NFC, de ce sa nu profitam de el? Cu aceste autocolante, putem automatiza multe sarcini pe telefonul nostru. De exemplu, putem face ca atunci cand ajungem la locul de munca telefonul sa fie pus intr-un profil de sunet specific si  sincronizarea e-mailului sa fie activata, sau atunci cand intram in masina GPS-ul sa fie  activat, sau atunci cand ajungem acasa luminozitatea ecranului sa scada…Pe scurt, o mie si una de utilitati.

Casti

Pentru cei care nu pot trai fara muzica, castile bune sunt o necesitate. Exista atat pentru a va conecta prin mufa de 3,5 mm, cat si wireless, pentru a va conecta prin Bluetooth.

Informatii interesante despre power bank-uri

Power bank-urile sunt folosite pentru a incarca telefoane mobile, tablete, difuzoare si chiar laptop-uri! Daca il puteti conecta la un perete pentru a-l incarca, sunt sanse sa o poata incarca ca o banca de alimentare.

Primul power bank portabil a fost creat in 2001 de o companie chineza numita Pisen. Designul original a fost doua baterii AA puse impreuna printr-un circuit! Si-a facut debutul public la Salonul International de Electronica de Consum din Las Vegas.

Primul power bank era voluminos si avea o durata scurta de viata a bateriei. Astazi, exista modele mult mai sofisticate si compacte, cu o durata de viata mult superioara a bateriei. Cele mai multe powerbank-uri moderne pot incapea in palma si pot incarca smartphone-ul de mai multe ori inainte de a ramane fara baterie.

Prima banca de putere, Power King, a fost inventata de o companie chineza numita Pisen. O echipa de expeditie in Antarctica a cerut un incarcator portabil pentru camerele video si alte dispozitive. Temperaturile scazute ar compromite durata de viata a bateriei echipamentului lor, asa ca o banca de alimentare era o necesitate pentru calatorie.

Power bank-urile vin intr-o varietate de forme si dimensiuni diferite. Unele power bank-uri au mai multe utilizari pe langa incarcarea dispozitivelor electronice!

Bateriile bloc de putere sunt unul dintre cele mai comune tipuri de incarcatoare portabile. Blocurile pot avea forma unui dreptunghi subtire, un cub sau un dreptunghi mai larg. Acest tip de power bank este grozav pentru a-ti pastra in geanta sau in rucsac pentru acele momente in care ai nevoie de niste suc suplimentar din mers.

O banca de alimentare card de credit este un incarcator portabil cu un design dreptunghiular subtire, de unde si numele. Acest tip de power bank se potriveste confortabil in buzunarul tau, fara sa te simti voluminos. Designul discret va permite sa il introduceti in locuri mici, cum ar fi un portofel sau un padfolio , fara a ocupa o tona de spatiu.